F
09:05

My latest favourite book

Buku ini baru sahaja saya baca. Biasanya jika novel ke majalah ke cepat je hadam..tetapi buku ini ada sesuatu yang saya rasa perlu ba...
08:48

Terapi jiwa dengan bercucuk tanam

Anak pokok markisa purple (benih dari buah markisa yang dibeli di Cold Storage) Diriku dan pokok sememangnya berpisah tiada Sebenar...
19:31

Bila susu ibu semakin menyusut

Ibu-ibu bekerjaya pasti selalu risau bila stok susu untuk bayi anda makin merudum . Sibuk nak kejar dateline tugas nya.. Bz den...
21:08

Ukhwah bersama rakan baruku

Ukhwah terbina tak kira jarak dan usia . Begitulah ukhwah kami di dalam keluarga besar Shaklee. . Mentor dari susur galur ter...
20:59

Setiaku bersama Shaklee

Setiaku bersama Shaklee . . 5 tahun dah saya guna produk Shaklee Tak boleh la nak challenge Prof ni yg dah guna selama 47t...
20:56

Bila MakNeng dah pening..

Assalamualaikum semua. Syukur sejuk dan nyaman je hari ni. Hujan turun lebat sejak subuh tadi di bumi Puchong. . Baru dapat be...
20:49

Soya biasa atau Soya Shaklee??

Saya ni memang die hard fan soya.Sejak bila?? Sejak kecil lagi ketika mak suka beli air soya dengan pakcik kat taman perumahan kat Mel...
20:38

My Happy Family

Terima kasih 3AS. Terima kasih sayangku  Adam Budiman . Dia lah banyak memberi dorongan dan sokongan kepada saya selama ini. . Tolong ja...
20:36

Milk booster pilihanku

Masih segar lagi ingatan saya ketika mula-mula mengenali produk Shaklee 5 tahun yang lalu. . Saya mencari milk booster yang sesuai untuk...
20:25

Rahsia kulit flawless

Jika anda pernah ikuti post saya sebelum ini, saya pernah share tentang Sis Ebby yang berjaya menurunkan beratnya lebih dari 10kg selepas m...
Powered by Blogger.